search icon

Top stories

Клъцнати носове готвят в Черешката

"Черешката на тортата" се завръща с нови епизоди.

Като нашествие на клъцнати носове може да се определят следващите епизоди на "Черешката на тортата", видя първи Hotnews.bg

От 15 януари (понеделник) новите епизоди на „Черешката на тортата“ ще изненадат с изключително колоритни участници. Следващата седмица за победата ще се борят двама изпълнители, политик и хора, които боравят отлично с думите. С вкусни изкушения и истински произведения на изкуство в битката за плакета на шеф Иван Манчев се впускат рапърът Боро Първи, бившият министър на туризма Николина Ангелкова, журналистът Мирослав Димитров, поп фолк певицата Мария и преводачът Мариана Хил.

Ето ги Ивана и Мара Отварачката преди 24 години

Само преди броени дни Hotnews.bg показа единствен истинският нос на фолкаджийката. Тя няма нищо общо с вида си от преди 24 години, но зрителите тръпнат да видят къде и с кого ще готви изпълнителката, понеже нейните събирания и раздели със съпруг №3 Миро нямат край и ще е интересно дали е участвала в предаването като разведена или като омъжена. Ангелкова предизвика яростна полемика с операцията на носа си през 2020 година, когато се наложи тя да обяснява, че го клъцнала заради сериозен здравословен проблем.

Свързани новини