search icon

Любопитно

Идват нови "Съдби на кръстопът", този път са "Любовни афери"

"Любовни афери" дава интересен поглед върху сложността на процесите.

Премиерният риалити формат на NOVA „Любовни афери“ поставя сложните човешки взаимоотношения в центъра на своите вълнуващи истории – тази пролет в ефира на телевизията.

Емоционалните си разкази ще представят хората, които са ги преживели и са събрали смелостта да говорят за това пред камера. В един епизод се представят две различни истории. Емоцията на героите ще стигне до зрителите по много близък и личен начин - през гледната точка на всяка една от страните, замесени в проблемната ситуация. А преценката кой е прав в тези заплетени случаи, остава за зрителя. Продуцент на новата риалити поредица “Любовни Афери” е Краси Ванков с компанията си “Hidalgo Productions”, която стои зад успеха на първия български риалити сериал “София - Ден и Нощ”, както и на документалното риалити “Съдби на кръстопът".

Предаването проследява завладяващи истории по действителни случаи за любовни триъгълници, предателства, грешки, прошка, раздяла или ново начало. Всяка една от тези истории е пресъздадена чрез възстановки от непрофесионални актьори. "Любовни афери" дава интересен поглед върху сложността на процесите, които протичат в най-съкровените отношения между хората. Поредицата разглежда развитието на връзките, причините за трудностите, възникващи в тях, както и начините да се справим по-добре с житейските несгоди.

Свързани новини