search icon

Top stories

Любенов предава днес "Вечерното шоу" на Банда Банда

Андреа Банда Банда

Вече няма никакво съмнение, че Андреа Банда Банда ще бъде новата водеща на "Вечерното шоу" по БНТ.

Днес за последно Любенов ще бъде лице на предаването, а последен негов гост ще е точно бившата панелистка на Гала, която прави шеметно завръщане в ефир. Тя ще се появи в края на токшоуто, а от 8 февруари става негово лице засега само за пролетния тв сезон. Така беше с Любенов, който пое предаването от есента с изричната уговорка, че ще му посвети само един сезон и после ще се върне единствено към изявите си през уикенда.

Откакто се появи на екрана, вечерното шо,, което първоначално се излъчваше в събота, сменя водещия си за 5-и път. Преди Любенов през ефира му минаха радиожурналистът Димитър Павлов, актьорът Ники Станоев и певецът Орлин Павлов.

Андреа Банда Банда е популярна като създател на съдържание и инфлуенсър в социалните мрежи, но вече има и телевизионен опит. Тя беше панелист в "На кафе" с Гала по Нова ТВ, като след свалянето си от ефир се ожали, че преживяла нервен срив. После се съвзе от него и през 2022 г. беше част от екипа на БНТ, който правеше предаванията за мачовете от Световното първенство по футбол в Катар. Тя е учила режисура в Лондон, създател е и на канала "Дръж ми пуканките" във VBox7, в който правеше ревюта на филми и сериали.

Свързани новини