search icon

Интимно

Ева разкри най-разгонените ергенки

Ева влезе в "Ергенът" заради повече популярност.

"В "Ергенът" беше опасно", разтърси нета Ергенката певица Ева.

Участничката от първия сезон на романтичното състезание се страхува да разкрие всички мръсни тайни от задкулисието на риалитито, но не успя да си затвори устата за най-разгонените ергенки. "Тези момичета по стаите не издържаха! Започваха да се самозадоволяват, да се попипват", безпардонно разобличи другите момичета Ева.

Въпреки спекулациите на много фенове, че в "Ергенът" участниците се спукват от секс зад кадър, желаният мъж в риалитито винаги е настанен в отделна къща, далеч от загорелите дами. Този факт явно подлудява някои от участничките и те прибягват към алтернативни начини. Виктор от първи сезон също подкрепи твърденията, че сексът в шоуто с Ергена е невъзможен.

"Не съм правил секс вътре! Дори да искаш, няма как. Когато свърши снимачният процес, веднага идват и ви разделят, за да остане гладът за комуникация. Качват те в една кола и те карат, където живееш. Аз живеех сам, а момичетата в две вили", обясни мускулестият мачо при Слави Клашъра. Самата Ева пък призна в подкаст, че не е толкова сексуална персона и че въздържанието не представлявало проблем за нея, пише "България днес"

Свързани новини