search icon

Интимно

Дара се сгоди за доктора

Дара и докторът се гушкат на фона на музиката на Ерген №2.

DARA е магнит за успехи и красиви случвания както в личния си свят, така и в професионалния.

Между заслужена почивка в Тайланд, участие в хитовото танцово предаване Dancing Stars и благотворителна кампания с един от най-големите ритейлъри у нас, поп дивата обяви годежа си с премиера-изненада на любовна песен. Романтичното парче е озаглавено „Само мой“ и излиза тъкмо навреме за празника на влюбените – 14 февруари. По музика и текст на DARA и продуцента Роби Николов, „Само мой“ е красиво обяснение в любов.

"Аз чествам празника на люѝбовта с песен-изненада 😍 Изненада не само за вас, но и за целия ми екип. “Само мой” е красиво обяснение в любов, което подарявам на моя любим, с който преди броени дни официално се сгодихме. Call me lil miss fiancé 💍 Хиляди благодарности на @robi_officialmusic , който финализира песента за броени часове, на страхотния ми екип @virginiarecords , който реагира светкавично и направи премиерата възможна. “Само мой” е поздрав за всички мои фенове, които си пожелаха “любовна песен” за 14ти февруари"

Любимият ѝ мъж се казва Ервин Иванов и е лекар и доктор по фармакология. Иванов развива сериозна научна дейност. Защитава дисертация върху разработването на иновативни лекарстводоставящи системи с чисти канабиноиди и екстракти от канабис. Говори за канабис и канабиноиди в различни събития по света. Има публикации за 3D модели на култивиране на рак, противоракови ефекти на различни канабиноиди. Притежава няколко патента за производствени методи и иновативна формулировка в областта на канабиноидите.

Свързани новини