search icon

Top stories

Зара кръсти бебето на древноримски папа

Зара дълго криеше името на бебето.

Лелята на детето издаде името му.

Звездата от първия сезон на българското издание „Биг Брадър“ Зара Димитрова стана майка на момче в края на миналата година. Тогава тя сподели видео, на което позира с все още бременния си корем, а след това и показа самия наследник със скрито личице. До момента обаче красивата варненка не споделяше името на първата си рожба, пише „Галерия“.

Мълчанието вече е нарушено с нов кадър на бебето. Тези дни Зара сподели стори на нейна близка -филмовия продуцент Хиам Елсалиби, която се е снимала с момчето й и е написала на английски „Моят малък Кай, леля те обича!“. Думите й сякаш дадоха и жокер, че това е лелята на бебето и сестра на бащата на момчето. За него се твърдеше, че е английският състезател по ръгби Макс Лахиф.

Тази версия тръгна заради това, че брюнетката се подписва в социалните мрежи с фамилията Лахиф. Възможно е и мъжът на риалити звездата да е с арабски корени, тъй като лелята на бебето е с такъв произход. Самата Зара от години живее в Дубай, така че нещата се навързват. От друга страна, името на бебето на Зара няма нищо общо с арабските имена. Може да се каже, че Кай е древноримски папа, което означава „океан“ и „триумфиращ“.