search icon

Звездите

Ивет Лалова показа бременността си по нестандартен начин

Ивет Лалова съвсем скоро ще роди.

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио много скоро ще стане майка за първи път. В кратко видео тя показа бременността си по различен начин.

Спортистката ни публикува в Инстаграм снимки от изминалия месец март, на които се вижда нейният наедрял корем. 39-годишната спринтьорка и съпругът й Симоне Колио очакват момче, което трябва да се роди в близките дни.

"Женското тяло е истинско чудо. Може да стигне до 5 олимпиади, да се възстанови след тежки травми, но най-голямото чудо, на което е способно, е това да създаде нов живот. Не пропускайте да зарадвате своята майка, баба, сестра или любима на 8 март с мил жест, картичка, цвете или телефонно обаждане. Понякога и това е достатъчно“ – написа наскоро Ивет Лалова.

Най-успешната ни спринтьорка и съпругът й са почти готови с приготовленията за първата им рожба. Наскоро Ивет публикува в Инстаграм снимки от сглобяването на бебешкото креватче. На няколко други фотоса се вижда, че тя вече е в доста напреднала бременност и се е отдала на заслужена почивка преди щастливото събитие. Неотлъчно до тях е и домашният им любимец - кучето Токио, който осиновиха преди четири години.