search icon

Звездите

Дженифър Лопес: Аз съм срамежлива

Дженифър Лопес се ожени през лятото за Бен Афлек.

Дженифър Лопес винаги изненадва новите си познати със своята срамежливост.

54-годишната певица и актриса е вряла и кипяла в шоубизнеса повече от три десетилетия и несъмнено е една от най-успешните поп звезди в света. Въпреки това, според Джей Ло, само много малко хора знаят, че тя е напълно различна зад затворени врати, отколкото пред камерата.

По време на участие в американското телевизионно шоу „Екстра“, Дженифър сподели, наред с други неща, че всъщност е „супер потайна“. „Знам, че хората ме мислят за луда, когато казвам това. Ставам супер затворена. Много дружелюбен, но и много срамежлив. „Мисля, че хората ме възприемат като дистанцирана, но не е така“, обясни поведението си изпълнителката на Let's Get Loud.

В новата продукция на Netflix „Атлас“ Джей Ло влезе в ролята на специалист по данни, който тръгва да търси робот-измамник, с когото има мистериозно минало. И в реалния живот изпълнителката също е загрижена за повишеното използване на изкуствен интелект. „Това ме тревожи“, призна тя в токшоуто. „Мисля, че това нещо е страшно и трябва да подходим внимателно към него и наистина да помислим накъде отиваме.“