search icon

Любопитно

Деси Стоянова показа видео от преди 17 години

Хубавицата на Би Ти Ви  Деси Стоянова се показа на младини.

Деси пусна архивни кадри отпреди 17 години, само месеци след като България е приета официално в ЕС.

След като водещите на "Преди обед" Деси Стоянова и Петър Дочев и гостите им насърчиха хората да гласуват за членове на ЕП, защото този вот изобщо не е по-малко важен от този за нашето си Народно събрание, Деси пусна архивни кадри отпреди 17 години, само месеци след като България е приета официално в ЕС.

На тях се вижда водещата, която тогава е млад репортер и прави първите си репортажи от Европейския парламент. След излъчването на кадрите, всички бяха доста изненадани и възкликнаха на нейната красота, която си е останала същата.

„Минали са близо 20 години, а Деси си е същата", възкликна Петър Дочев, като това потвърдиха всички в студиото. Самата Стоянова се опита да скромничи, но стана очевидно, че възрастта сякаш не ѝ се отразява изобщо, пише България Днес.

Инфлуенсърът и бивш „сървайвър" Стефан Попов - Чефо леко се заяде с водещата, като я попита защо в репортажите от 2007-а звучи сякаш се кара на зрителите. Деси отговори, че се е старала да е маскимално сериозна, но са я карали да има включвания, в които да говори в кадър, въпреки нейните протести срещу това.