search icon

Интимно

Венци Венц се върна при жена си

Венци Венц даде нов шанс на отношенията си с майката на децата му.

Венци Венц отново е щастлив с половинката си Мая Вангелова.

Семейството е преборило проблемите и отново е щастливо. През почивните дни рапърът от разпадналия се дует Павел и Венци заведе децата си Агуая и Ноа на зоокът край Перник. Малчуганите и таткото бяха в компанията на Мая, която е майка на сина на Венцислав Чанов, както е истинското име на изпълнителя. Семейството изглеждаше щастливо заедно.

В разгара на миналото лято татуираният изпълнител сподели, че е в развод със своята половинка. „Причината за раздялата ни са страхове, които не са реални. Хората често не осъзнават, че да обичаш и да си обичан не е достатъчно. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът винаги идва и от двете страни. Когато човекът до теб ти каже „Не съм щастлив“, ти се демотивираш“, разказа тогава рапърът.

Миналото лято Венци Венц призна, че с Мая са в развод.

Няколко месеца по-късно двамата са си дали нов шанс и са изгладили неразбирателствата помежду си не само в името на общото им дете, а и защото Венци признава, че именно Мая е любовта на живота му, с която иска да изживее живота си.

„Мая е жената, която в съзнанието ми е идеалът за човек, с когото искам да си комуникирам. В много ситуации сме били първо приятели, после любовници. Стигна се обаче до грозни моменти, скандали, които вече са в миналото. С ръка на сърцето си признавам, че съм останал верен на тази жена и че съм опазил достойнството й. Обичам жената, която ми е съпруга, минаваме през възходи и падения и това е, нямам какво да кажа повече“, призна изпълнителят, който видимо е щастлив, че отново има семейство.

Чанов хвали Мая, че се разбира прекрасно с дъщеря му Агуая, плод на отношенията му с приятелката му Мелани, която с писмо му предложила да си направят бебе. „Тя искаше да бъде майка, аз – баща. И като млади алтернативни хора, най-добри приятели и партньори в абсолютно всичко, с този имейл се разбрахме. Опитахме веднъж и Агуая се получи. Беше точно на Благовещение“. Венци не крие, че в появата на дъщеря му има магия, тъй като преди да се роди тя, той е опитвал да си направи бебе с друга дама (както сам я описва) в продължение на 2 години, след което е имал още един неуспешен опит с 3-та жена: „Осъзнах, че не е толкова лесно“, споделя рапърът.

Двамата родители от години не живеят заедно, защото винаги са били и ще продължават да бъдат само много добри приятели, които имат дете. В последните декемврийски дни на 2021 г. Венци Венц вдигна тайна сватба с Мая, която 8 месеца по-късно го дари със син Ноа. Днес Мая се грижи за Ноа, както и за доведената си щерка, като дори има слухове, че e бременна и скоро с рапъра ще имат още едно дете.

Припомняме, че миналата година Павел и Венци Венц се разделиха като дует. Певците и бивши водещи на „Гласът на България“ се решиха на професионална разлъка след 10 години успешна работа, като уж запазиха приятелството си, но не крият, че не се чуват по телефона, а общуват само когато се засекат някъде.