search icon

Top stories

От управата на Мис България обявиха, че Кравец взимала пари на ръка

Елизабет Кравец

Организаторът на конкурса "Мис България" Гаел Боел Санчес разкрива причините заради които отнема титлата Мис България на Елизабет Кравец.

Първата причина, която Гаел посочва е липса на комуникация с миската от началото на годината. Приемане на оферти без предварително одобрение от офиса на Мис България е второто нарушение на Кравиц, която правела директен контакт с клиенти, рекламодатели и журналисти.

Санчес твърди също, че носителката на титлата Мис България е приемала плащания в брой без знанието на продуцентите на Мис България. Уронване на престижа на Мис България чрез неизпълнение на ангажименти към трети страни - жалби от медии и жалби от клиенти и спонсори е друга от причините. Изявления в печата и медии, които уронват престижа и доброто име на мениджъра на Мис България и на конкурса, заключават от управата на конкурса у нас. Освен това Кравиц участвала в изяви, накърняващи морала и добрите нрави и уронващи престижа на Мис България.

Гаел Боел Санчес посочва, че всички факти могат да бъдат доказани пред компетентните органи, ако е необходимо. От писмо разпратено до медиите става ясно, че Елизабет Кравец не е изпълнявала договорните задължения, които е поела към организацията Мис България.