search icon

Интимно

Венета Харизанова за развода: Нека съпругът ми да отговори

Венета Харизанова и мъжът й рядко се показват заедно в публичното пространство.

Развеждат ли се след 25 години брак моделът Венета Харизанова и съпругът й Емил Маринов? Темата е сред най-коментираните напоследък, а каква е истината за случващото се?

Потърсихме Харизанова за коментар относно това дали един от най-стабилните и дългогодишни брачни съюзи в родния шоубизнес е на път да се разпадне. "Не искам да влизам в подробности, да потърсят съпруга ми за отговор", отсече лаконично и през смях тя пред HotNews. "Би било жалко такъв красив мъж да остане с една жена, всички писваме в един момент, важното е да сме шастливи“, заяви още тя многозначително.

Из медиите отдавна циркулират слухове за развод, които се подхранват и с честите липси на съпруга й от семейното ложе. Заради ловната му страст, бизнесменът Маринов отсъствал от вкъщи почти всеки уиекенд, а с полвинката му ходили на почивка два пъти годишно и за много кратко време.

Според прясната светска клюка в семейния конфликт между Харизанова и Маринов стои и любовница. Ставало въпрос за около 27-годишна блондинка, която работи за бизнесмена и в същото време поддържат интимни отношения. Двамата дори били забелязани наскоро да пътуват до Санторини, което само потвърдило слуховете, че съпругът на Харизанова си ляга със своята подчинена.

Преди няколко години стана известно, че Венета има здравословен проблем. Именно това била причината бившата моделка и настоящ дигитален маркетинг експерт да изчезне от медийното полезрение. През цялото това време тя се скрива от публични изяви, като работи предимно от вкъщи, за да развива новата си професия. Близки до Венета споделят, че още от тогава се е дистанцирала от социалната среда, избягвайки всякакви събития и поводи за среща с хора. Същевременно се е посевтила и на кауза за кучета. Тези неща обаче довели и до сътресения в брака, смятат близки на Харизанова.

"Венета винаги е смятала, че в семейството хората трябва да имат поне една обща цел, а на тях им е липсвала", коментират от обкръжението на красавицата пред родните медии. Въпреки, че от известно време насам всяка година я развеждат със съпруга й Емил поне два пъти годишно, Харизанова удържала фронта с огромна доза търпение и така брака им все още съществувал. Вероятно и това, че е криела случващото се, до голяма степен да я е затворило от към общуване с други хора, коментират още в средите.

Иск за развод обаче е заведен в съда, издават източници. Въпреки това Харизанова отказва задълбочен коментар по темата. Макар и да запазва тишина по темата, тя е набеждавана за основна фигура в конфликта с мъжа й. Вероятно това, че не дава гласност на ситуацията да е поради факта, че иска да запази чисто името на съпруга си, коментират още запознати.

Дали заради популярността, Венета винаги отнасяла негативите около семейния провал. "Просто да набедиш известния винаги е било по-добрата версия и по-лесната, да не кажем и по-коментираната , тъй като съпруга й не е известна фигура", обсъждат ситуацията в средите. Животът на манекенката винаги е бил любопитен, може би защото тя не е от моделите, които обичат да го показват ежедневно чрез социалните медии и интервюта. Приятели на Венета обаче не могат да повярват, колко дълго е издържала тя в тази токсична среда. "Познаваме Венета, като усмихнат, весел и добросърдечен човек, работеща по каузи за защита правата на жените, защита на домашни любимци и защита на възрастни хора. Тя никога не е афиширала с това, правеше го анонимно и всеотдайно. Предстои да видим истината", обобщава още източника ни.