search icon

Top stories

Майката на Сузанита стана шоугърла в Тик-Ток

Шенай раздава усмивки срещу гифтове.

Бившата жена на Орхан Мурад - Шенай определено обича да е център на внимание, особено след като се тунингова.

Красивата дама, чийто фасети не могат да останат незабелязани, както и ботокса в челото, се е превърнала в нещо като шоугърла, но не в програмата на някое вариете, а в социалната мрежа, видя HotNews. Майката на младата изпълнителка Сузанита ежедневно върти снагата в Тик Ток, където не просто води беседи с други хора, както правят много жени на нейната възраст. Може да я видите и като артистка, защото тя не се притеснява да раздрусва форми за радост на мъжката аудитория там.

В оскъдни къси дънкови панталонки и прилепнала тениска, г-жа Шенай подскача и върти задни части под мелодията на детски песнички. "Това е патешкият танц", уточнява бившата на Орхан Мурад, която вкарва голяма доза еротика в изявите си.

Според някои инфантилното й поведение било преднамерено. По този начин Шенай искала да припечелва виртуални подаръци, които след това се обменят в пари. Тик Ток отдавна се е превърнал в машина за правене на пари и не случайно масово потребителите там правят битки с други хора, като целта е да натрупат повече точки чрез т.нар. гифтене от страна на подръжниците им. Всички събрани точки от потребителите се обменят в левове или евро. Не само Шенай е сред активните в тези игри, същото може да се каже и за Сузанита, както и за нейния любим Марк, който също е зарибен от схемата. Семейството дежури на смени и по този начин си изкарва едни не лоши пари.