search icon

Top stories

Панелист на Гала получи най-яката торта

Георги Блажев

След като вчера предаването на Гала "На кафе" по Нова тв не беше излъчено заради старта на новото Народно събрание, днес тв водещата успя да компенсира пропуска, тъй като 20 юни бе важна дата за един човек от екипа на предаването.

Сценаристът в "Мастършеф" и "Преди обед" Георги Блажев, който направи изненадващ трансфер от bTV в Нова преди години, имаше рожден ден, а от будоарното предаване се бяха подготвили с торта във формата на книгата на празнуващия "И заживели обидено". Блажев чукна 37 години. Той е горд баща на две деца от две жени.

"Работя на най-якото място, с най-яките хора, които ми подариха най-яката торта за рождения ми ден. Хубаво ми е на 37. Вече не се обсебвам от крайната цел, защото тя не винаги е под моя контрол. Но пътят, начинът - те зависят изцяло от мен. Те ми дават покой в сърцето сутрин и олово в клепачите вечер. Благодаря на всички за пожеланията и отношението".

Гала и панелистите също не спестиха четки на Блажев. "Заковавам те на панела! Ще стоиш тука, докато и аз стоя", отбеляза категорично Гала, след като го поздрави на патерица за рождения му ден. Така водещата ясно показа на колегата си, че ако има промени в екипа на предаването след задаващата се ваканция, те няма да засегнат Блажев.

Свързани новини