search icon

Звездите

Кобрата опроверга лъжата, че участва в "Островът на 100-те гривни"

Кобрата с Иван Динев-Устата. снимка: Иван Динев

Лъжите, че Кубрат Пулев е във Филипините, за да спечели риалити предаването "Островът на стоте гривни" бяха опровергани днес от самия него.

Боксьорът и певицата Деси Добрева застанаха начело на похода в защита на традиционното семейство, който тръгна от площад "Александър Невски" и премина по столичните улици днес, предаде БТА. Шествието стигна до Националния дворец на културата, където се проведе концерт, а Пулев бе заобиколен от десетки симпатизанти на идеята, които с очите си видяха, че той е в София, а не на снимки на другия край на света.

Hotnews.bg припомня, че невярната информация тръгна от малко известен сайт, който и друг път е публикувал заблуждаваща информация, като че синоптичката Лора Георгиева чака второ дете или бившата на Димитър Рачков Анита е пред развод. Лъжата твърдеше, че Кобрата влязъл в шоуто за пари, а "Уикенд" дори обяви, че той го печели. В момента снимките на "Островът на 100-те гривни" текат с пълна сила, а първите кадри са занети точно преди десет дни.

Така че Кубрат няма как да спечели формата, защото до финала има още близо три седмици снимки. Той не еотпаднал и първи, защото в предаването участват доста по-неподготвени и глезени кандидати за слава като Мис България Елизабет Кравец, така че е повече от очевидно, че Кобрата просто не пътувал за Филипините.

В шоуто обаче ще гледаме куп звездни участници като Валери Григоров, бившата му Мирела от "Игри на волята". На Филипините има не една, а цели две Мис България, освен Елизабет участва и Теодора Мудева. Кравец е в предаването с гаджето си Атанас Пелтеков. Той е известен сред тийнейджърите като инфлуенсър, влогър и създател на съдържание. Двамата ще живеят под един покрие и се очаква да стигнат до интимности и секс. Самата Кравец е пожелала да участва във формата, след като е разбрала, че половинката й ще е там.