search icon

Звездите

Ева Лонгория проговори за бившите си от "Отчаяни съпруги"

Преди време Ева Лонгория намекна, че е била "тормозена" от нейн екранен партньор.

Ева Лонгория няма напрежение с колежките си от "Отчаяни съпруги" Тери Хатчър и Николет Шеридан.

Наскоро актрисата подхрани слуховете за вражда с тях. На въпроса на Daily Mail с кои от нейните колеги от сериала все още поддържа връзка, тя отговори: „Говоря с Фелисити [Хъфман] през цялото време. Говоря с Марсия [Крос] много, но човекът, с когото вероятно говоря най-вече Рикардо [Чавира], моят [сериален] съпруг и Джеси [Меткалф]."

Феновете веднага наостриха уши. Това означава ли, че Ева не се разбира с Тери Хачър и Николет Шеридан? Вътрешен човек хвърли светлина върху ситуацията на „Page Six“: „Няма лоша кръв между, който и да е от колегите.“ Случи се така, че екранната Габриел поддържа връзка с Фелисити Хъфман и Марсия Крос, а не с другите звезди от сериала.

В миналото Ева намекна, че е била „тормозена“ от нейн екранен партньор на снимачната площадка. През 2018 г. тя не спомена колежката си Тери Хачър, когато я попитаха с кого от „Отчаяните съпруги“ все още е приятел. По това време тя каза на водещия на токшоу Джими Кимел за приятелството си с Фелисити и Марсия: „Ние сме много добри приятели, но не с всички, а на 99 процента от колегите от сериала".