search icon

Съдби

Аматьор Карен стана на 30 години, жена му Златка празнува 30 преди цели 8

Златка и Карен дълго време криеха бебето.

Карен на Златка Райкова стана на 30 години с фолк парти.

Единственият съпруг на плеймейтката празнува в известен столичен ресторант с няколко торти, чалга, салфетки като долари и малко приятели, видя Hotnews.bg. Парти за своя 30-и рожден ден домакинята Златка вдигна преди осем години.

Тя напоително споделяше кадри в социалните мрежи от купона на бащата на второто й дете, който е с 8 години по-млад от нея. Заради разликата плеймейтката влезе в клуба на по-големите съпруга като Гала, Камелия и Жени Калканджиева. На кадрите се вижда, че плеймейтката е във вихъра си, а настроението ескалира с всяка следваща чаша алкохол. Кръшни танци, пеене с цяло гърло и показване на прелести са само част от шоупрограмата на Русата Златка.

Пикът на партито, разбира се, е появата на тортата и свещичките, които младият мъж трябва да духне. Зазвучава чалга версията на "Хепи бърдей", а Райкова припява и крещи "милионер във евро". На фона на всичко това хвърчат десетки фалшиви банкноти, които отрупват масата и гостите. Около сепарето се виждат издишани балони и много салфетки, което подсказва, че купонът е бил с всички екстри.

Свързани новини