search icon

Интимно

Антоанет Пепе разчувства с видео

Синът на Антоанет Пепе с нетърпение очаква бебето.

Една от най-успешните инфлуенсърки у нас разчувства и хейтърите в социалните мрежи с видеоклип.

Както вече е известно Антоанет Пепе е в трепетно очакване на поредната си рожба, която този път е от Иво Карамански-младши. Красавицата многократно е хейтена заради това, че има три деца от различни мъже и сега в очакване на четвърто, но с последното си видео в Инстаграм успя да развълунва дори и душманите си.

Емоционалното клипче е озаглавено Big Brother in the making и представлява интимен момент между Пепе, настоящият й мъж Иво и сина й Матиас, който прегръща и целува корема на мама. В същото време доведения му татко го гали по косите и милува любимата си жена.

"Матиас е готов да заеме ролята на голям брат", емоционално призна Антоанет Пепе пред последователите си. "Говорим по темата, в началото не вярваше, че има бебе в корема ми, а сега постоянно говори за това как ще е голям брат на малкото момиченце в корема ми. Нямам търпение да видя реакцията му, когато се запознаят", допълни щастливата мама, която се очаква да роди момиченце до броени дни.

"Ооо, толкова е мило, чак просълзяващо! Бъдете здрави, вие сте изключително богати хора и ви личи по щастливите дечица", пишат под видеото. "В този кадър Иво ви обгръща с твърде много любов... направо настръхващо", дивят се и други. Този път постът на Тони е лишен от хейтърски коментари, което предполага, че дори и те са се умилили от този акт на интимност.