search icon

Интимно

Мегз се обясни на фолк певица: Съвършена си и те обичам безмерно

Мегз

Рядкост е две популярни жени да си разменят комплименти публично, но ето че риалити фурията Миглена Каканашева-Мегз и фолк дивата Лияна го правят.

Първа с четките започна бившата модна дизайнерка, която в последните години се подвизава в Дубай. Звездата от Раковски се впечатли толкова от снимка на певицата Лияна, че написа цял низ от комплименти. "Толкова много нежност, красота и изящество. Съвършена си Лили и аз те обичам безмерно. Снимките ти не са просто снимки, те са пълни с любов вдъхновения, които обръщат към любовта всеки, който ги погледне. Цялата божественост е събрана в теб, обичам те много", написа в коментар Мегз, а думите й за някои прозвучаха и като обяснение в любов от жена към жена.

Поласканата от милите думи, Лияна също не остана длъжна и остави обратна връзка към другата дама. "Божествено създание си, повече от вдъхновение, повече от муза... Ти си Жената, от която извира всичката красота, любов и мъдрост. Обожавам те!", сподели на свой ред певицата. Какво обаче се крие зад тази виртуална женска любов, можем само да гадаем.