search icon

Съдби

Златка Хачатрян: Бях абсолютна глупачка, да не кажа простачка

Златка Райкова казва, че винаги е била тигър в клетка, който само Карен е успял да опитоми.

С днешна дата Златка Райкова не се срамува от миналото си, успява да се иронизира и аналиризира.

"Много неща са се променили, тази първичност и скандалност, които някога смятахме, че толкова е интересна, завладяваща и че това е всичко. Аз отново мога да кажа какво мисля, но то вече не стои по този начин", започва изповедта си тя пред Мон Дьо.

Едно от най-култовите й интервюта от преди доста години е това с Венета Райкова. И до днес то се върти из социалните мрежи, за да покаже каква куха лейка е била някога Злати. Въпреки това, бившата г-жа Райкова и настояща Хачатрян гледа на него като на нещо забавно, което отдавна е приключило. "Това интервю е много емблематично за мен, с мои приятели си го пускаме от време на време. Но аз седа и гледам чужд човек, човек който не познавам. Смеем се истински на това интервю", казва плейбойката. "Абсолютна глупачка, да не кажа простачка. Това са неща, които преминават през годините. Това са грешки на младостта", категорична е днес тя за някогашния образ, който е показала в обществото и допълва, че не се срамува от това, защото трябва да се срамуват хората, които не са се коригирали в живота.

"Това, което не ми харесваше в старата Златка е това, че не можеше да брои до 10, а сега мога да броя до 100. Но аз пак съм си хулиганка, не се притеснявам от това нещо. Тази енергия я използвам там където имам нужда. Винаги съм била тигър в клетка, който рано или късно си пробиваше път, за да се покаже. Никой не можа да го опитоми. Но може да го опитомиш само и единствено с доброта. Карен е човекът, който много бързо разбра това нещо и много лесно ми влиза под кожата", признава тя.

Въпреки, че през годините на бившата "Мис Плеймейт" винаги се е гледало като на златотърсачка, тя е категорична, че не попада в графата на жените, които преследват материалното на всяка цена. "Не съм материален човек и не знам дали това не беше мой недостатък. Материална не към някой друг, а към самата себе си. Обичам красивото, скъпото, да, но съм независима. Но ако съм била с някой, от който съм била независима, то нека да го покажат. Обичам сама да си правя всичко, да си изкарвам всичко, това ми носи този характер", казва красавицата от Пазарджик.

"Приемам за нормално, че някой иска да съм диамант на пръста му. Ако някои хора се обиждат за това нещо, не аз винаги ще бъда Златка Райкова. Много от тези хора, които се опитват да бъдат близко до мен поради тази причина, те не издържат във времето. Хората, с които имам връзки или тези, които искат да ми бъдат приятели, аз се доказвам всеки ден. Това е също нещо, което Златка разбра с годините. Ти винаги ще бъдеш Златка за тях и винаги трябва да се доказваш", признава тя в интервю за "Събуди се" по Нова телевизия.

Свободата е в съзнанието ни и трябва да намериш човека, с който да се чувстваш свободен е другото важно нещо, което Златка осъзнава с времето. Тя е от връзка във връзка от 20 годишна и почти никога не е оставала сама. "Просто така ми се е стекъл живота, но никога не съм се чувствала свободна с мъжете, с които бях преди Карен. В момента се чувствам свободна, независима и всичко, за което съм си заслужила. Всичко, за което цял живот съм си представяла, че ще се случи. Не живея с розовите очила, да не прозвучи толкова високопарно всичко, но е факт", споделя блондинката.

Основателните причини, за да нарече бурната си връзка с Благой Георгиев грешка са няколко. "Постоянно се анализирам и мога да кажа, че не бях добър човек с него, той не извличаше от мен нищо положително, той ме агресираше. Просто си чакахме момента, в който всичко ще приключи. Още в началото видях, че нещата няма да ги бъде, но когато си под въздействието на емоции и страст, ти си казваш, че това ще се промени. Аз имам потенциала да те променя, но да той е грешка, твърдо го заявявам", отсича пред Мон Дьо фурията.

"Обиждаше ме с поведение, токсичност, нарцисизъм. Но няма да кажа конкретната причина, която ме накара да приключа отношения с този човек", казва още по темата плеймейтката. Що се отнася до детето й от футболиста - Благойчо, тя сподели: "Предимн го гледаме аз и Карен, с баща му имат определени дни, в които се виждат."