search icon

Top stories

Миглена Ангелова: Разделих се и с последния ми мъж

Миглена Ангелова и Кузман бяха 7 години заедно.

Култовата телевизионна водеща Миглена Ангелова успя да скрие раздялата и с последния си мъж - Кузман Примджанов, която е факт от септември 2023-а.

Мадам "Искрено и лично" избягваше темата за личния си живот в последните месеци, навярно защото не е искала да бие барабана, че е приключила и с последната си сериозна връзка.

"Бяхме заедно с Кузман 7 години. Миналия септември се разделихме мирно и тихо - по мое желание, разбира се. Никой от нас не е бил барабана за раздялата ни. Със сигурност няма да се омъжвам никога повече", заяви категорично журналистката пред в. "Уикенд".

По повод менделсона, тя също сподели и скорошен сън-кошмар: "Впрочем преди няколко дни сънувах, че пак съм под венчило. Събудих се с мрачното усещане, че съм нарушила обещание, което съм дала на себе си и децата си", откровеничи Ангелова, която има зад гърба си цели четири брака.

Относно това дали в момента е сама, Миглена заяви: "Не, няма мъж до мен. Имам си прекрасна компания – аз самата. Имам и много работа, която ме радва, както и енергия, която вкарвам в нея. Приятно ми е, че мога сама да програмирам целия си ден, че няма с кого да се съобразявам, че не проверявам какво е настроението на другия и не живея чужд живот."