search icon

Top stories

Балъков ожени Лео Бианки

Лео и Лучия вече са официално свързани.

Кулинарната звезда Лео Бианки и любимата му Лучия си казаха заветното "Да" на едно от най-романтичните места в Италия - Badia San Vittore Chingori.

Всичко това се случи сред 130 гости. "Беше много емоционално, нещо, което не очаквахме. Всички казаха, че са се разплакали, включително и ние с Лучия", издаде Бианки. Сред гостите бяха легендарният футболист Красимир Балъков, Георги Тошев и още много други. "Всичко мина по план, купонът беше страшен и храната много вкусна", допълни още Лео. Освен сълзи и усмивки на сватбата имало много изненади от приятелите на младоженците.

"Една от тях беше написана поезия от един наш приятел. Другата много вълнуваща бе това, че дойде един от най-известните рапъри на Италия и изпя любимата ни песен с Лучия", споделя още той. Изпълнението, на което изиграват техния танц, е Solo lei на италианската група Sottotono.

Специалното място, което двойката избра, е близо до тяхното градче. "Гледката е невероятна оттам, вижда се цялата област. Беше като приказка", казва самият младоженец. Освен че мястото само по себе си е невероятно, украсите с бели цветя и млаките лампички над масите вкарали още повече магия на събитието. Тортата, която влюбените разрязаха, също беше впечатляваща, на 4 етажа.