search icon

Top stories

Юбилярката Белослава не се покая за пиянското си провинение

На миналия си рожден ден, Белослава беше арестувана.

Певицата Белослава, която бе заловена да шофира след употреба на алкохол над 1,2 промила и осъдена след това, пропусна да се покае за случката от преди година.

На 10 юли изпълнителката на "Между две луни" удари 50-те. Точно преди година по същото време, тя беше хваната да шофира пияна, но с днешна дата не сметна за добре да направи равносметка на случилото се и да се покае. Даже напротив, влезе в режим на възхвала.

"Много съм щастлива! Много! Благодаря ви за стотиците пожелания. Изключително смислените подаръци. Красивите картички с топли и обични думи. Благодаря ви, скъпи приятели! Благодаря!!!“ – написа Белослава по повод празника си, а за излагацията от миналата година не обели и дума, дори от кумова срама не се заяви, че е сгрешила в постъпката си и да съжалява. "Тази не пожела да се разкая дори от куртоазия за юбилея си", коментират в средите, въодушевения й коментар по повод личния празник. "Явно бързо забравяме за лошите неща, които правим и те не са поука за нас", възмутиха се още.

Разбира се, Белослава получи куп поздравления. Много от тях бяха от онези, които след като бе хваната пияна зад волана я окуражаваха с думи като "Бубе, с тебе сме!". С честитки се разписаха Хилда Казасян, Александър Сано, Вики Терзийска и Юлиан Вергов. Певицата влезе и в нов режим на обяснение на празника си, явно развълнувана и уверена в това, че хората вече са забравили за инцидента. "В сърцето си нося цяла Вселена Любов! Заради вас, мило мое семейство, скъпи приятели, любими колеги и Ваше Величество, най-топлата публика! Благодаря ви за всичко!", сервилна е изпълнителката в социалната мрежа.

Александра Жекова написа "Честита да си, скъпа Белослава! Бъди здрава и все така блестяща, вдъхновяваща, в jazzy ритъм, обградена от красота и смисъл! Нека всичко, което си пожелаеш – Да бъде! Весел празник!“. Мария Илиева също избухна: "Обичам те безкрайно! Честит рожден ден, най-любимо момиче! Бъди здрава, благословена и вдъхновена за още безброй красиви песни! Щастлив празник!"

Припомняме ви, че миналата година Белослава имаше проблеми с полицията, след като на рождения ѝ ден я спипаха да кара пила, защото алкохолът за партито бил свършил и тя отишла да вземе. Последваха разпити, арести, откази от събития, фенове се отвърнаха от нея, както и колеги, други обаче я защитиха.