search icon

Съдби

Цвети и Куката ожениха Динко Динев

Цвети Стоянова е неотразима в лилаво

Режисьорът и актьор Мариан Вълев – Куката и 26 години по-младата от него бивша гимнастичка Цвети Стоянова се наслаждават на любовта си край морето.

Влюбените, които обявиха връзката си още през 2020 година, бяха сред почетните гости на сватбата на строителния предприемач Динко Динев и майката на седмото му дете – Даниела. Цвети бе облечена в красив костюм в цвят лавандула, каквото бе изискването на младоженците.

„Вярвам, че рано или късно в живота всеки има шанс да срещне любовта си. Дали през теб ще минат, или не, много хора, шанс ще ти се даде. Надявам се искрено аз да съм срещнал я срещнал любовта. Имам си момиче и любовта ни е страхотна. Няма да коментирам отношенията си с Цвети Стоянова“, лаконичен е за връзката си Мариан.

Той буквално е преобразен, а щастието, което изпитва, е видимо за всички негови близки. Доста по-възрастният актьор спечелил бившата гимнастичка с отношението си и кавалерските си жестове. Според хора от обкръжението им двамата били доста различни като характери, но в същото време имали еднакво светоусещане и идеално се допълвали. Хлътналият като ученик Мариан дори увековечил името на Цвети върху тялото си. Заради нея актьорът намалил употребата на алкохол. Актьорът хлътнал по красивата брюнетка преди години.

През юни 2016 г. златното момиче скочи от шестия етаж на жилищен блок в столичния ж.к. „Надежда“ дни преди отборът ѝ да излети за Европейското първенство в Израел. Лекарите от „Пирогов“ определиха оцеляването ѝ като истинско медицинско чудо заради височината, от която Цвети бе паднала. Рехабилитацията и възстановяването ѝ бяха продължителни и трудни. По-късно стана ясно, че скокът ѝ е бил провокиран от паническо разстройство и депресия. Самата Цвети призна публично, че не е разсъждавала трезво в онзи момент и до ден днешен съжалява дълбоко за стореното и мъката, която е причинила на най-близките си хора, пише "Минаха години".

Свързани новини