search icon

Звездите

Джони Деп задушава козметичка

Авантюристичната душа на Джони Деп изненадващо се насочи към руските тундри.

Нова сирена се задава на хоризонта на любовния живот на Джони Деп. Този път обаче, не е звезда от световна величина, а е обикновена... козметичка, но пък хубава!

Авантюристичната душа на Джони изненадващо се насочи към руските тундри, тъй като новата му изгора е рускиня.28-годишната руска козметичка и модел Юлия Власова се появява две години след процеса за клевета срещу Амбър Хърд, припомня британската преса.

Двамата се запознават през 2021 година, но напоследък са хванати, че се натискат и има май нещо повече от обикновен флирт.Въпреки това, хора, близки до Деп, потвърдиха, че връзката е „случайна“ и че двойката се е виждала „тук и там“ през последните две години. Съвсем наскоро двамата бяха видени заедно миналия четвъртък, когато бяха заснети да се въртят около хеликоптерна площадка в Лондон. Власова живее в Прага, където притежава студио за грим и прическа и където за първи път се срещна с актьора на 55-ия Международен филмов фестивал в Карлови Вари през август 2021 г., според запознати с развоя на авантюрата им.

По-късно тя беше видяна да излиза с Деп на концерта на неговия приятел и покоен музикант Джеф Бек в Прага през юли 2022 г., само няколко месеца след като той спечели делото си за клевета и пристигна на турне в Европа. Снимките показват, че двамата закачливо позират заедно на събитието, като едно селфи показва, че Деп дори е погладил бузата й.

И докато Власова не потвърждава любовното естество на връзката им, тя все пак намекна за романтиката в публикации в Instagram, някои от които не след дълго бяха изтрити. По-рано тази година моделът сподели снимка на двамата, отпуснали ръце на краката си в отговор на въпроси и отговори в Instagram със своите последователи, които питаха за нейния „любим актьор“. „Джей Ди. Той е човек, който е невероятно талантлив и вдъхновяващ“, отговори тя.

Публикации в социалните медии предполагат, че рускинята също прекарва голяма част от времето си в Обединеното кралство - където Деп до голяма степен е базиран след скандалната си съдебна битка и развода.В момента живее в Лондон, където е зает с нови филмови проекти и ходи на турне с групата си. Да видим докъде могат да стигнат една козметичка и една световна кино- и музикална звезда.