search icon

Звездите

Мъдрят ли новото шоу Николета и Андрей Арнаудов на Санторини?

Николета Лозанова

Иван и Андрей ще бъдат ракетата-носител на Николета Лозанова за шоуто й в Нова телевизия, видя Hotnews.bg.

Плеймейтката е в Санторини, а съвсем случайно на почивка там през този уикенд е и Андрей Арнаудов с бременната с второто им дете Емануела Толева. Макар че Ни Ло и фамилията на продуцента да нямат общи снимки заедно, а и Санторини е любимо място за богатите и известните, едва ли съвпадението е случайно. Както вече стана ясно Николета и бащата на второто й дете Борислава Николай Михайлов искат да покажат сватбата си в риалити програма.

Явно продуценти на шоуто ала Кардашиян ще бъдат Иван Христов и Андрей Арнаудов. Риалитито трябваше да покаже вълнението около раждането на Борислава, която дойде на бял свят през пролетта. Тогава официалното обяснение за неизлъчването на предаването беше, че неразбориите около БФС и Борислав Михайлов са попречили на замисъла. Сега Ни Ло обещава да събере в предаването Валери Божинов и Ники Михайлов.

Друга звезда, която ще се появи в шоуто, се очаква да бъде бившият шеф на БФС Борислав Михайлов. Той ще се включи заедно със своята съпруга Мария Петрова. Пред камерата ще застане и щерката на Михайлов Бисера заедно със съпруга си, бившия футболист на "Левски" Живко Миланов. Идеята е да се покаже колко задружно и сплотено семейство са Михайлови.

Иван Христов и Андрей Арнаудов вече не работят с bTV, след като "Фермата" приключи. "Бригада Нов дом" и "Смени жената" също са на пауза. Двамата упорито ухажват Нова телевизия и тя е медиен партньор на филма им "Гунди-легенда за любовта". Със сигурност шоуто на Николета ще е успех за тях, ако обаче се осъществи. Засега от Нова телевизия не се обявявали, че то ще се снима. Телевизията вече заяви, че през есента ще гледаме Игри на волята".

Свързани новини