search icon

Top stories

Охранители пребиха брутално момче на участие на Лорена

Фолк певицата Лорена се вихри на сцената докато пребиват в кьошето посетител на заведението.

Брутален побой над младеж е извършен от охранители по време на участие на фолк певицата Лорена в пловдивския клуб Secrets на 28 юли.

За инцидента алармираха много популярни лица, сред които и тв водещата Андреа Банда Банда. Под поста на потърпевшия изказаха възмущението си рапърът V:RGO, екс-водещата Ирина Тенчева, певиците Дара Екимова и Сантра, както и много други.

"Представям ви резултата от това да си на грешното място в грешния момент. По-малко от час на място, където “не ти е мястото” може да се окаже опасно", алармира потърпевшият от случилото се Филип Крус в Инстаграм профила си. В нощта на изявата на Лорена, младежът е изхвърлен от дискотеката от охранители на фирма „Гелев-ЕВГ” ЕООД без конкретно обяснение, твърди потърпевшият. "Развиках се и помолих да ми кажат какво се случва. Последваха множество удари. Душиха ме. Събориха ме на земята. Към този момент просто бях изцяло съсредоточен да се пазя, защото видях, че не са само 2ма. Над 5 охранителя ме ритаха и налагаха юмруци по мен. За момент даже загубих съзнание", признава Крус.

"Наистина не ми го побира ума какво предизвика такава крайна агресия. ЗАЩО и с какво го заслужих ?! Има ли изобщо оправдание толкова хора да скочат на 1 човек? Всичко се случи толкова бързо, бяха организирани, може би имат опит в този тип нападения, не знам. Извлачиха ме и ме изхвърлиха пред клуба. Аз бит и всичките ми приятели, в шок и изгонени", възмущава се след инцидента потърпевшият.

Бившата тв водеща и съпруга на продуцента Иван Христов - Ирина Тенчева заяви в коментар под поста на Филип: "BAN за всички заведения, в които се случват подобни безумия! Докато чакаме наказателната система, ще накажем заведенията, които наемат подобни изроди на работа".

Популярният хип-хоп изпълнител V:RGO също се разписа под страховитата публикация. "Брат… не се съмнявам, че точно ти ще преминеш през тая ситуация със силен дух, но тва далеч не важи за всяка една личност. Хора на тази позиция от край време си престъпват авторитета. Трудно ми е да повярвам, че точно на теб ти се е случило това, познавайки що за сърце имаш и каква топлина излъчваш като човек", подкрепи го изпълнителят. "Тва си е било поредното своеволие дошло от отсъствието на смисъл в живота на тея хора. Защо тея, които трябва да ни протектират са същите, заради които трябва да търсим протекция, ве, бахти… Толкова ли е утопично да живеем в свят, в който тея ситуации отсъстват ве, браттттт", пише още той.

"Най-тъжното от цялата ситуация е колко необременени са и дори горди с тва, че са стъжнили живота на някой непознат. Пожелавам ти да се възстановиш физически и най-вече духом час по-скоро. Дано поне с твоята история си инструмент за това тоя казус да се прекрати или поне редуцира занапред. Прегръдки и любов, брат", заяви още V:RGO.

Участничката от "Ергенът" Пам Велидис написа: "От заведението заслужавате да ви затрият всички замесени в това. Много съжалявам за случилото се и пожелавам бързо възстановяване и дано има справедливост!"

Неизвестен потребител пък разкри следният потресаващ факт: "Мутрата, който държи дискотеката държи и Illusion в София, същата дискотека от която майка се наложи да изкара със зъби и нокти 18 год. си син, който работи там и беше заключен заедно с негови колеги с часове с прибрани телефони. Негативни отзиви в гугъл и бойкот на заведенията, тези хора разбират само когато им говориш на единствения език, който знаят - пари."