search icon

Съдби

Доведеният син на Луиза не ще с нея на море

Голямото семейство на Луиза Григорова

Луиза Григорова все още изпитва затруднения при общуването с Боби, който е неин доведен син.

Тийнейджърът е от първия брак на съпруга на актрисата Мартин Макариев, но въпреки това Луиза го приема като част от нейната семейство. Фамилията бе на едноседмична почивка, от която Боби искал да си тръгне още на първия ден, призна самата Григорова. Майка му Кремена е съпруга №1 на Макариев.

"Последна вечеря на нашето семейно море! Беше дълго, но не прекалено, стигна ми с две думи:) Всички се забавлявахме(е, тинейджърът искаше да се прибираме от ден 1, но те не са за коментиране в тази възраст

починахме си качествено, забавлявахме се, почерняхме, не надебеляхме, което е важна част(поне за мен 😅). А по-хубавото е, че предстоят още пътувания това лято 🥰☀️ Благодарна съм", признава звездата от "Диви и щастливи".

През 2017 година Луиза се омъжи за Макариев на церемония край морето. Режисьорът е известен като разбивач на женски сърца, сред които и това на актрисата Елена Петрова, въпреки че по това време бе женен за първата си жена, от която е по-големият му син. От лятото на 2015-Луиза и Мартин живеят заедно, а бившата жена на Макариев се отказа от фамилията му и върна моминското си име, припомня Hotnews.bg.

Свързани новини