search icon

Съдби

Кремена Халваджиян мисли за пенсиониране и трета сватба

Кремена и Маги като младоженци.

„Със съпруга ми Маги мислим за трета сватба“, призна дизайнерката Кремена Халваджиян, която наскоро празнува своя 55-и рожден ден.

Ненаситната блондинка вече на два пъти е обличала сватбена премяна, вричайки се в любов и преданост на един и същи мъж.

Преди повече от десетина години тя организира втората си сватбена церемония, отразена пищно в медиите.Тогава Кремена избра гарваново черен цвят за своята рокля, а как ли ще се премени за третата си сватба, предстои да видим.

Наскоро ексцентричната стилистка призна, че е в сатурнова дупка през последните пет-шест години. "В този период всичко при мен се случва с много трудности. Не ми се иска да вярвам в зли очи, но минавам през ада за повечето неща, които правя", отсече тя. За нея 2024 година е изключително тежка. "И майка ми, и свекърва ми ги оперираха почти в един и същи момент, след това се появиха куп други препятствия. Имам чувството, че дъх не мога да си поема. Но нямам време нито да грохна, нито да рева, нито да се откажа. Длъжна съм да поправям нещата и да вървя напред", кава още тя пред "Филтър".

"Истината е, че мислех за пенсиониране, защото отказвам да общувам с идиоти и то на всякакво ниво – от най-ниското до най-високото – управленско и мениджърско. Те идват с претенции за сериозно заплащане, но веднага бързат да ти обясняват какво не могат да правят срещу това високо възнаграждение", възмутена е дизайнерката. "Да не говорим, че не минава много време и виждаш, че те нямат капацитет и за една трета от това, което ти говорят. Те са некомпетентни. Не тече мисъл през техните глави", финализира Кремена.