search icon

Интимно

Емануела погреба Мартин, показа нова любов

Емануела

Фолкаджийката Емануела реши да отговаря на въпроси на фенове, след като не бе им обръщала подобно внимание почти година.

Певицата показа как се забавлява с по-малкия си син Димитър и засегна въпросът с бившите си мъже, сред които е и бащата на момчето. Hotnews.bg припомня, че тя изживя бурен романс с милионерския наследник Димитър Динев, но после двамата се изпокараха и дори се съдиха за правата над малчугана. Емануела винаги е твърдяла, че не понася изневярата, а слабите ангели на мъжети й все се оказват причина за резделите с тях.

Така се случи не само с Динев, който се загаджи за танцьорката Мартина под носа на фолкаджийката, но и с Маритн Николов-Елвиса, който за кратко стана национално известен покрай "Игри на волята". Той никога не е крил, че точно Емануела го насърчила и му съдействала да влезе в предаването, което се радва на рекорден рейтинг. Покрай участието му обаче Емануела на няколко пъти го нападна, че не е богаташът, за който се представя и че той също й е изневерявал.

В разговора с фенове тя директно обяви Елвиса за умрял, като припомни известната латинска сентенция: "За мъртвите или добро, или нищо". Певицата обаче се пошегува с влюбен в нея почитател, като показа тя в кого е влюбена, а именно сампатична топчества котка.

"Пуснете ги да изневеряват на друг и гледайте как животът ги убива. Стават жалки и смешни, без да трупате лоша енергия в душите си. Повярвайте ми, яко е", съветва другите жени, станали жертва на изневяра Емануела. Тя признава, че преди се е опитвала да отмъщава за нея, но днес вече не се занимава с неверни мъже.

Свързани новини