search icon

Интимно

Тита разкри, че е сама: Не съм влюбена

Няма закодиран мъж в новата песен на Тита.

Поп звездата Тита приключи отношенията с ММА боецът Недко Николов, но и след него няма друг мъж в живота й.

"Не съм влюбена. Но обичам. Обичам живота, работата си, приятелите си и всички хора около мен. И за мен любовта е във всичко, в което успеем да я намерим", това сподели в интервю за „България Днес" Тита. Изпълнителката на хитовете „Антилопа“ и „Куката“ чукна 25 години на 19 юли и в откровен разговор открехна завесата на своите лични и професионални предизвикателства.

Тъкмо за рождения ден на певицата излезе и най-новото й парче „Ела, ела“. В летния хит се пее дословно: „Ела, ела, че липсваш ми. Отляво пари и боли. И мразя се, че няма те. Не съм човек, щом съм без теб". Веднага след появата на парчето тръгна слух, че в живота на певицата се е появила нова любов, която тя е възпяла. Оказва се, че текстът не е посветен на никого.

"Новата ми песен няма история. Не е за конкретен човек, понеже нямам такъв до себе си в момента. Но бих се радвала, ако някой се припознае в текста ми, защото той разказва за силната любов, в която двама души не могат един без друг", разказа чаровната блондинка.

Атрактивната изпълнителка разкрива, че е преживяла много предателства за крехката си възраст. Но знае отлично как да ги превъзмогва и да продължава напред. „Имала съм много предателства в живота си. Но аз съм със смело сърце и излизам от тези сътресения доста лесно, бързо и трезво гледаща към бъдещето. Взимам си бележка и продължавам с пълна скорост напред", посочва Тита.

Певицата и участник в „Като две капки вода" обясни и истината за раздялата й с Криско, с когото известно време работеха заедно и записаха два успешни дуета "Искам да бъда с теб“ и „Вуду кукла“.„Несходство в характерите и вижданията ни за музикалната ми кариера станаха причина да се разделим с Криско. Но всеки върви по своя път и най-хубавото тепърва предстои", категорична е Тита.