search icon

Звездите

Адел разкри как пие без да се напива

Адел

Хитра тактика си изградила музикалната звезда Адел по отношение на алкохола.

Всеизвестно е, че певицата обича да вдига чашката, дори признава, че в младостта си направо била т.нар. "гранична алкохоличка", т.е. на крачка от това да стане истинско пианде. Тя е лекувала разбити сърца с емоционалните си балади през годините, но изглежда, че Адел също знае как да лекува и натежали от махмурлук глави, след като разкри своята тайна за предпазване от последиците след напиването.

Музикалната звезда се отказа от алкохола през 2023 година, след като разкри, че е била „граничен алкохолик“ в младостта си. Като любителка на чашката тя сподели как да се наслаждавате на напитка без да страдате от странични ефекти.

Тя каза това на 80 000 свои фенове: „Хидратирайте, докато се дехидратирате! Обичам да го казвам, защото наистина мога да пия сега, без да страдам от махмурлук."Аз съм британка. Ключът към това да можете да пиете цял ден и цяла нощ, е да имате чаша алкохол и чаша вода пред себе си: пиете една алкохол, след това - една вода! Така че хидратирате, докато се дехидратирате.“

Тази малка хитрост всъщност има своето основание, като се има предвид, че докато се напива, човек всъщност се дехитратира и така предизвиква гадното усещане махмурлук.

Миналата 2023 година Адел — чието парче I Drink Wine достигна номер четири в класациите през 2022 г., каза, че й е липсвало да пие по време на концертите си в The Colosseum в Лac Вегaс. Говорейки за своята трезвост, тя каза: „Скучно беше без чашката. Бях буквално алкохолик на границата през по-голямата част от моите двадесет години, но го исках толкова много. На всичкото отгоре премахнах кофеина...”