search icon

Top stories

Бивша ергенка се похвали с апартамент в центъра на София

Мила е с нов апартамент.

Ергенката Мила Михова се похвали с новия си апартамент, който е на пъпа на София.

Сопраното показа в социалните мрежи просторен хол и потърси съдействие. „Дайте съвети за плочки и паркети“, обръща се примата към своите почитатели. Участничката от втория сезон на формата увери, че няма да маха паркета на хола, а дюшемето в спалнята и кухнята. Въображението на Мила ще се развихри.

Същевременно бившия кадър на "Ергенът" влезе в режим на разяснения за старта на ретроградния Меркурий, който е в Дева и Лъв. "Бих искала да повдигна вниманието ви към това, че ако решите да се обезопасите и да избегнете набези от бивши, да го наречем “да ex-proof-нете живота си”, освен да блокирате телефони и социални медии, да не пропуснете и мейла, че някои са на стария принцип на нахалника “ти го гониш през вратата, то влиза през прозореца”, пише Мила.

"Ще се задържа в метафората и ще ви кажа как имах една частна учителка рускиня, която ми казваше “ти ще да си ката Пушкин: Един любовник влиза през врата, а друг- през празорец”. По този повод, в турбуленцията на този месец, искам да споделя, че след огромния успех на моя термин “фонов флирт”, който вече обикаля градските разговори на собствен ход (обяснявам: флирт, който се случва на фона на по-важни събития в нашия живот), наскоро въведох и термина “микрокръш”, който е като микродоза на кръш с реални размери, заради което избягваме страничния ефект на крайно затъпяване. Желая успех и муза!", заключи още сопраното.