search icon

Съдби

Пак разделят Джизъса с щерката на Ванко 1

Благой Георгиев и Ивана след слуховете за раздяла в началото на годината

Бившият футболист Благой Георгиев - Благо Джизъса се оказа отново без половинка в живота си.

Поредната провалена връзка на Джизъса този път завърши без бебе и предложение за брак. В светските среди се заговори, че щерката на Ванко 1 – Ивана Главчева зарязала бившия футболист, а в живота ѝ имало нов мъж. За това свидетелстват последните споделени събития в социалните мрежи и на двамата. Докато Ивана празнува рожден ден в луксозни къщи в планината, Благо се пусна от Свети Влас в мъжка компания.

Освен това вече бившата на Джизъса сподели и огромен букет, за който се предполага, че е от новия мъж. За "Телеграф" не е ясна причината за раздялата на светската двойка, но изданието предполага, че в отношенията им е намесен трети човек. Hotnews.bg напомня, че слухове разделят двамата не за първи път. Още в началото на тази година Благой бе принуден да опроверга информацията, че е скъсал с пордното си гадже в лицето на Ивана. Тогава той се разсърди на журналистите, че пишат без да са го питали и дори си щракна с брюнетката, за да спре интригите.

Благо Джизъса има дълга история с жени около себе си. Джизъса има четири деца от три различни жени. Първите две се родиха от любовта му с гимнастичката Христина Витанова. Третото дете е момченце - Илай. Той се роди след като бившият футболист се ожени за Есмер Омерова.

Четвъртото му дете носи неговото име и отново е момче - Благой Младши. Неговата майка е плеймейтката Златка Райкова, с която бяха сгодени, но така и не стигнаха до сватба. Но Благо бързо я замени с бизнесменската дъщеря Полина Спасова, с която минаха под венчилото, но и тези отношенията не продължиха дълго.

Свързани новини