search icon

Любопитно

Крум учи флейта

Крум

Попфолк певецът Крум сбъдна още една своя цел преди рождения си ден и записа магистратура по класическа флейта в Музикалната академия.

Изпълнителят, който е роден на големия християнски празник Голяма Богородица, посрещна 38-ата си годишнина на остров Крит. „Обиколил съм много места в Гърция. Избрах да празнувам рождения си ден в Крит, защото не бях ходил досега. Много ми харесва и, общо взето, празнуваме всеки ден откакто сме тук, с приятна компания съм и е весело. Ще остана няколко дни“, издава Крум. Певецът неслучайно избира съседката ни, тъй като и гърците са много вярващи и атмосферата е много празнична.

„Аз съм много вярващ и съм много щастлив, че съм роден именно на тази дата. Винаги съм по импровизациите и не бях подготвил торти, резервации и т.н. Не искам да се натоварвам с такива неща, а напротив, искам да се отпусна, да се насладя на празника, ядене, пиене и смях. В самото градче има много кокетни местенца, които не са толкова луксозни, но носят духа на мястото и ме впечатляват повече".

Големият подарък, който Крум прави за себе си, е новият му бъдещ хит „Момичето на батко“, който излезе точно на рождения му ден.Това е второто парче, което пуска за тази година, като първото е дуетът с Камелия „Сахара“. „Весела, купонджийска, заснех клипа на втория ръкав близо до Никити. Много е красиво там, снимахме визията ми по много по-различен начин за мен, с една готина мацка - Атиджа. Тя е българка, но е родена в Америка“, издава изпълнителят. Крум постоянно си пожелава едни и същи неща, и то не само на личния си празник.

„За всеки е важно да бъде здрав, разбира се. Също така си пожелавам планираните ми музикални проекти, които подготвям, а те на са 1 или 2 и са по-нестандартни от всичките ми останали, да се получат. Пожелавам си винаги любовта, която получавам, да не се променя, защото ми е напълно достатъчна и любимите ми хора да бъдат здрави. Също и срещите с феновете ми да бъдат все толкова усмихнати и да бъдем близки, както е било досега“, допълва той, цитиран от "Телеграф".

Свързани новини