search icon

Интимно

Недко на Тита с нова, певицата се кефи в богаташка компания

Тита и Недко

Тита за пореден път се е разделила с гаджето си Недко Николов, с когото ту се събираха, ту разделяха в последните три години.

Нещо повече-31-годишният бивш ММА борец вече има тръпка, която досуш прилича на чалгаджийката-дълги черни екстеншъни, чипо носле, издути устни и всичко останало за този тип млади жени. За последно Тита и Недко демонстрираха близост на партито за неговия рожден ден през декември миналата година. Изпълнителката обаче спря да говори за личния си живот още през 2022 година, припомня Hotnews.bg.

Тогава двамата преживяха грозна раздяла, в която бе намесено дори домашна насилие, но след няколко месеца се събраха отново, като този път решиха да бъдат много дискретни за отношенията си. Затова и Тита не се показва в социалките с гаджето си и набляга на снимки само на бюста и дупето си, макар да даваше ясно да се разбере, че има мъж до себе си.

"Вече се чувствам много щастлива. Мисля, че открих мъжа на мечтите ми и точно заради това не искам да издавам повече подробности, за да запазя хубавите неща за себе си", каза красавицата преди няколко месеца в телевизионно интервю.

Днес обаче тя пее друга песен. "Не съм влюбена. Но обичам. Обичам живота, работата си, приятелите си и всички хора около мен", призна тя наскоро в интервю за Нова телевизия. През уикенда тя е показа на парти в богаташка компания с много шампанско в лъскаво плажно заведение. Компания й правеше Жаси от "Сделка или не", която е женена за един от най-имотните български предприемачи Ариф Маджид, който има няколко вериги за бързо хранене.

Тита рядко показва как се забавлява, затова снимките изненада Hotnews.bg, който предполага, че двамата бивши се дразнят един друг. От няколко седмици Недко отново е много активен в инстаграм, където не пропусна да се похвали с новата жена до себе си.

Свързани новини