search icon

Звездите

Лопес подаде молба за развод

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат след малко повече от две години брак.

Лопес подаде заявление за развод във вторник, 20 август, във Върховния съд на окръг Лос Анджелис. Официалната дата на раздялата е посочена като 26 април. С подаването на молбата за развод се слага край на продължилите месеци спекулации относно семейното им положение. Слуховете започнаха да се разпространяват през май, когато бе съобщено, че двойката вече не живее заедно.

Освен това медиите поставиха под въпрос отсъствието на Афлек по време на бала на музея „Метрополитън“, където Лопес беше съпредседател. 55-годишната Лопес и 52-годишният Афлек се запознават на снимачната площадка през 2003 година. За кратко са сгодени, а 20 години по-късно отново се събират и минават под венчило. Това е четвърти брак за Лопес и втори за двукратния носител на „Оскар” Бен Афлек.

Лопес и Афлек заснеха два филма заедно: романтичният филм на Мартин Брест „Gigli“ през 2003 г. и комедията на Кевин Смит „Jersey Girl“ през 2004 г. По времето, когато последният филм излезе по кината, Лопес и Афлек бяха отменили годежа си. И двамата се ожениха и разведоха през следващите години - Лопес с Марк Антъни, Афлек с Дженифър Гарнър. След това двамата отново започнаха публична връзка преди около три години. През месец май Лопес отмени лятното си турне „This Is Me… Now“ с изявление, което гласи: „Дженифър си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели“.

Свързани новини