search icon

Top stories

Гей избухна към Емануела: Ти си чиста хомофобка

Емануела

Фолк певицата Емануела отново показва, че каквото й е на сърцето, такова й е и на устата.

Звездата на "Пайнер" избухна срещу някого, но не уточни кой точно. Думите вероятно са насочени към някоя конкурентка, а ето как и звучат: "Някой хора толкова често и евтино продават душата си, че след това и на разпродажба няма кой да я купи! Лека нощ!", написа звездата, чийто истински имена са Емилия Цветкова в пост в социалната мрежа.

Острите думи бяха придружени с фото на Емануела, на което тя е неузнаваема. Русият цвят определено я прави различна и без аналог, изтъкват някои от феновете й.

Сред коментиращите обаче се намери и такъв, който да захапе изпълнителката на "Скъпото се плаща". "Точно така описваш себе си, където си продаде душата на Вгъзраждане, Емси", пише й почитател, чийто коментар обаче красавицата не изтрива, а напротив даже му отговаря: "Споделянето на някой възгледи и действия ли са "продажба"?", попита тя.

Момчето, което й направи забележката обаче не й остана длъжен и написа: "Подкрепяне на дискриминиращ закон, който е против Конституцията не е нито възглед, нито действие. Ти просто подкрепи фашистка партия, която е псевдопатриотична. И да, чиста продажба е!" Думите му накараха пайнерката да задълбочи позицията си: "По същата логика, всеки друг също е дискриминиран, защото не иска да му се натрапва нещо различно, никой не е длъжен на никой и всеки има своята Свобода да изразява себе си, но натрапването идва в повече! Много удобно се използва "Дискриминацията" за прокарване на Закони от коити пак се смучат Европейски пари за сметка на обременяването на децата ни и занимаване на Детските им мозъци с неща за които има Специализирани кабинети! Училищата не са мястото за пропагадиране на сексуална ориентация! Това е личното ми мнение!"

Темата обаче се разпали още повече и потребителят продължи да спори с Емануела. "Разбирам позицията ти и мнението ти и, че си чиста хомофобка, въпреки че в професионалната ти среда си обградена от гейове. “Натрапване” - дефинирай? С кое по-точно? Че искаме едни базисни права? Че всеки ден борим за свободата си, която точно вие имате?", захапа я представителя на ЛГБТИ обществото и продължи: "Колкото до тъпия закон, що не се направи закон за защита от детско насилие, наркотици, омраза и пребиване, защото това е много по-опасно от т.нар “пропаганда”, която не съществува?"

Емануела отново отвърна: "Напротив! Обужавам обществото ви! Тук става въпрос, че никой няма право да налага на децата сексуалната си ориентация, каквато и да е тя!", а фенът й заключи: "Никой не налага абсолютно нищо! Това са пълните глупости с които пълнят на хората главите…"