search icon

Интимно

Фифо от Игрите става татко за сефте

Филип Атанасов - Фифо

Сребърният медалист от "Игри на волята" Филип Атанасов, по-известен като Фифо, ще става татко, и то съвсем скоро.

Фифо пусна един симпатичен фотос, където е прегърнал своята любима Маринела на плажа. На снимката боде очевадният факт, че булката е с корем! "Въпрос с повишена трудност: Колко човека виждате на снимката? - пита закачливо Мистър "Люлин". Доста съучастници от "Игрите" се зарадваха на новината, някои от които също отвърнаха с шегички!

"Победителят на "Игри на волята" 2050 г. е подсигурен", бъзика се Калоян Проданов. Други отговориха, че виждат четирима, с пожеланието да се родят на младото семейство близнаци.

Малък забележителен детайл, който не трябва да се пропуска, е, че чаровникът Фифо е жертва на бурна палавница, защото на врата му са цъфнали две петна, много наподобяващи на любовни смучки. Явно напредналата бременност не пречи на Маринела да бъде голяма "хищница" и да се наслаждава на перфектно изваяната плът на своя съпруг, и то точно когато са на почивка. Познато е за влюбените двойки желанието, че по време на ваканция креватните изпълнения да стават още по-горещи! Сексът по време на бременност не е проблематичен, но може да стане зле, ако е твърде груб. Тука нещата не са толкова притеснителни, защото си личи кой отнася по-буйните моменти в леглото.

Вече мина почти година от сватбата на Фифо и Маринела. Булката все още е ненаситна дори след началото на съвместен семеен живот, но коя друга жена не би била така с такъв сексапилeн мъж до нея всяка една нощ, пише "България днес".

Свързани новини