search icon

Top stories

Потвърдено Башар и Богданска водят Брадъра, започва на 8 октомври

Алекс Богданска

"Биг Брадър" започва на 8 октомври, вторник, видя първи Hotnews.bg.

Най-чаканото риалити предаване ще се излъчва по Нова, а за първи път негов продуцент е Краси Ванков, познат на зрителите като създател на "София-ден и нощ", "Братя" и "Клетката". Водещи ще бъдат Александра Богданска, която вече е била в къщата на Големия брат и дори се е женила в нея и Башар Рахал. Според предварителна информация в предаването ще влязат основно инфлуенсъри, които Богданска може би познава, но със сигурност Рахал дори не ги подозира.

Сезонът този път ще е рекордно кратък-за първи път в историята "Биг Брадър" започва чак през октомври. Досега винаги предаването стартираше през септември, но с орязването приходите от хазарт, телевизиите здраво затегнаха коланите, напомня Hotnews.bg. Началният час ще бъде 21 часа, веднага след най-рейтинговото предаване "Игри на волята" и така зрителският интерес е гарантиран.

Общо 16 съквартиранти ще се борят за голямата награда само два месеца, защото предаването ще приключи в началото на декември. "Всяко мигване ще бъде забелязано, 🗣️ всеки шепот ще бъде чут, защото BIG BROTHER СЕ ЗАВРЪЩА! 🔥 Този сезон всичко ще бъде различно, защото ТИ ще имаш повече сила от всякога! 😎 Започваме от 8 октомври по NOVA", обявиха официално от продукцията.