search icon

Top stories

Греда Не видяхме навреме Франциска, Зейнеб и Оля в "Преди обед"

Зейнеб, Франциска, Оля и Петър. Снимка: Георги Малев

Появата на новите водещи на "Преди обед", бе отложена в ефир заради извънредната ситуация пред ЦИК.

Напрежението пред сградата на Партийния дом наложи удължаване на сутрешния блок с водещи Мария Цънцарова и Златимир Йочев. Така в 9.30 часа вместо на екрана да игреят Зейнеб, Оля Малинова и Франциска, продължихме да гледаме Цънцарова и Йочев, които са отново заедно след летните отпуски, видя първи Hotnews.bg. Нова телевизия също предаваше директно безпрецедентната ситуация, но тъй като Гала ще се върне на екран след седмица, при тях разочаровани зрители нямаше. Eдва след 10 часа bTV спря сутрешния блок, за да даде път на "Преди обед". С дългия блок реклами новите водещи, които бяха представени от лицата на "Гласът на България" Владо Зомбори и Боряна Братоева, изгряха за първи път на екран почти 40 минути закъснение.

"Преди обед" стартира с трите водещи заедно и без Петър Дочев в студиото. Трите заместнички на Деси Стоянова започнаха със споделянето на лични истории още в началото, от които разбрахме, че Франциска вече е напуснала Варна, където живееше и е столичанка в повече. Зейнеб пък бе толкова притеснена, че се наложи да се извини на зрителите за неубедителното си поведение и припомни, че в последните години сменя памперси, вместо да прави репортажи. Първото интервю с Михаела Филева, не се получи особено, защото трите дами говореха една през друга, така че напасването между заместничките на Деси тепърва предстои.

"За мен "Преди обед" е истинско предизвикателство, за да намеря верния тон към тв аудитория. Телевизията не е непозната зона, но влизайки в ролята на водеща и репортер ще търся път към всеки зрител, защото днес добрата телевизия би трябвало да е като стар приятел", разказва Франциска Йорданова."Не съм предполагала, че един ден ще изгрея на малкия екран. Обичам да разсмивам хората и вярвам, че е дошъл моментът да се срещнем, опознаем, влюбим и да се посмеем заедно", не крие вълнението си Оля Малинова.

"Преди обед" е изкушение, на което не можах да устоя. Харесвам формата, защото по интелигентен и достъпен начин разговаря със своята публика, дава полезна информация и среща зрителите с вълнуващи личности", споделя емоционално Зейнеб.

Свързани новини