search icon

Звездите

Саното свалил 4 кила в за 4 дни във Филипините

Александър Сано

Александър Сано се върнал 20 години назад с решението си да стане отново телевизионен водещ на най-чаканото риалити предаване "Островът на 100-те гривни".

Актьорът, който през лятото гледахме на екрана до Владо Пенев в "Най-хубавите години от нашия живот" по БНТ, призна в "Преди обед", че не е телевизионен човек. Решил да приеме предложението да стане водещ импулсивно, но с днешна дата не съжалява за изживяването, въпреки че само в първите 4 дни от престоя във Филипините свалил 4 килограма, чу Hotnews.bg. Причината била не само в адската жега, но и високата влажност от 90 процента, която моряла европейците в азиатската държава.

Александър Сано, който и без това няма една излишна тлъстина по тялото си, обаче бил много щастлив от новата си форма, която дължи на престоя си във Филипините. "Филипините са екзотично място, но българите сме огромни късметлии, че сме се пръкнали точно на нашето красиво място", категоричен е пресният дядо. Островът, на който било снимано предаването, бил изключително чист екологично, защото местните се придвижвали само с няколко лодки и моторчета. "Дори един самолет не видях в небето за 54 снимачни дни", спомни се още Сано.

Той разбрал, че е станал дядо на лодка във Филипините след кратък смс от сина си Иво Карамански. "Честито, вече си дядо", прочел Сано и 18 души в лодката, с която се придвижвал от мястото на снимките към хотела, в който екипът бил отседна, се усмихнали като един.

Свързани новини