search icon

Top stories

Гущерова отговори за бебе номер 5

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова реши да отговори на слуховете за бебе номер 5, като публикува няколко детайлни снимки на слаботелесното си тяло.

От тях ясно се вижда не само че не е бременна, но и че има сериозни проблеми с килограмите. Анорексичното й тяло предизвика вълна от коментари, които в крайна сметка принудиха Гущерова да изтрие всички отзиви.

Припомняме, че миналата седмица плеймейтката публикува загадъчна снимка заедно с мъжа си Християн, на която той нежно я държи за коремчето. Веднага се появиха съмнения, че моделката е бременна с петото си дете, което да скрепи брака им. След няколкодневно мълчание и тишина в Инстаграм, Светлана пусна нова серия от снимки на плажа, където показва, че няма никакво коремче.

И не само. Тя позира в предизвикателни пози, за да покаже в колко блестяща форма се намира. Феновете й обаче далеч не смятат, че тялото й е за завиждане, а напротив – дори го оплакаха. Според тях Светлана страда от сериозно хранително разстройство и десетки нейни последователи проявиха истинска загриженост. „Светле, това не е нормално! Манията по това да изглеждаш слаба те е разболяла. Явно тялото ти е единственото нещо, над което имаш контрол, и затова не спираш да слабееш!“, коментира нейна последователка.