search icon

Top stories

Мома прецака Наум Шопов, махнаха го от "Ергенът"

Наум Шопов тази есен е със семейството си.

Коронният водещ на "Ергенът" Наум Шопов повече няма да се подвизава на тази позиция в предаването.

Това подсказва статус на актьора в социалната мрежа. „Есента е любимият ми сезон, а това ще бъде първата есен в съзнателния живот на Амая, която ще посрещнем в България. Нямам търпение заедно с нея да се насладим на разноцветната картина, която пропускахме през последните няколко години“, написа Шопов-младши и така намекна, че тази есен не е отлетял за снимките на новия сезон на „Ергенът“.

Според запознати причината за смяната на водещ е новият формат на предаването. Тази година ще се снима женския вариант на "Ергенът" - „Момата“ ("The bachelorette"). Над 20 мъже ще се борят за сърцето на неомъжена дама, чието име се пази в строга тайна. Това е и причината за първи път да бъде обявен кастинг за ергени. В началото предположенията бяха, че от продукцията търсят перфектния главен герой на риалити шоуто, но всъщност са подбирали представители на силния пол за участници, които ще надброяват 20.

По стандарт "Момата" ще трябва да бъде водена от успешно омъжена дама, която вероятно отново ще е представител на актьорската гилдия, коментират в средите.