search icon

Top stories

Щерката на Наталия Симеонова мачка в "Гласът на България"

Виктория Ризова(на преден план) в студиото на Гласът

Щерката на Наталия Симеонова Вики Ризов и нейните колежки Калина Андреева и Симона Станоева направиха фурор в "Гласът на България".

В събота вечер трите дами, обидинени в музикално трио "Фида" развълнуваха цяла България с изпълнението си на "Айде, слушай, слушай". И четиримата ментори DARA, Мария Илиева, Графа и Иван Лечев обърнаха креслата си и ги обсипаха със суперлативи. Ризов, която свири и в рок банда, призна в "Тази събота, тази неделя", че те решили да почувстват на едва сцената при кой треньор искат да отидат и до последно се колебали кого да изберат. Красавиците се оказаха при Графа, който използва супер пас бутона си.

Така треньорът си гарантира, че този участник ще е част от неговия отбор и безапелационно оставя след себе си останалите ментори, които също са се обърнали на изпълнението. Благодарение на „супер пас бутона“ участникът, в слуучая триото, пък има уюта и предимството да прескочи един от етапите в шоуто и да не участва в елиминациите. Затова "Фида" ще се срещне с конкуренцията чак във вокалните двубои.

"Целта на нашето трио е да представим българския фолклор в неговото автентично звучене, но и с нов прочит. Двете могат да съществуват заедно, без да си пречат", категорични са трите момичета,