search icon

Съдби

Евгени Генчев: Никога повече в предаване с рози

Евгени Генчев

Ерген №2 Евгени Генчев няма успехи нито в любовта, нито в ефир.

Само Hotnews.bg видя разговор на пианиста с негови фенове, в които той се зарича, че вече за нищо на света не би участвал в риалити предаване с рози. В професионален план Генчев търпи разочарование, след като "България днес" съобщи напълно невярната информация, че той ще води новата музикална игра на bTV "Коя е тази песен". Лице на предаването стана певизата Керана, а не Генчев, който обаче тайно надява отново да съживи телевизионната си кариера. Това може би бе и причината да не се появи на партито на телевизията за откриването на новия сезон миналата седмица.

Вместо купонът Генчев предпочете да гледа филм в компанията на приятели. В разговора с фенове пък той призна, че иска да участва в шоу, което да е предизвикателство за него, но изрично уточни, че със сигурност едно от условията е в предаването да не се раздават рози.

"Ако бих участвал в нещо, то би било свързано с артистичното, но и с елементи на непознатото. До някаква степен да резонира с мен и това, което правя, но и да ме провокира."

След раздялата с Валерия, за която първи Hotnews.bg писа, Генчев изглежда увесил нос и това не остава скрито за почитателите му. "Толкова нещастен и отчаян ли изглеждам?", попита Евгени.

Свързани новини