search icon

Интимно

Игнатова: Няма да се събирам с Рачков

Мария Игнатова и Димитър Рачков в Забраненото шоу което имаше кратък живот

„Докато бяхме заедно цели осем години, не спряха да ни разделят, а сега се сетиха да ни събират“.

Коментарът на Мария Игнатова за чисто професионалните й отношения с Димитър Рачков дойде след като няколко лъжливи медии съобщиха, че двамата са дали нов шанс на любовта си и за доказателство показаха тяхна снимка на вечеря заедно с режисьора на новото предаване "Пееш или лъжеш" и Иван Христов и Андрей Арнаудов. Пред Нова телевизия Игнатова бе категорична, че двамата с бившия й са създали силна професионална връзка, която им позволява да се разбират без думи. Тя не пропусна да отбележи, че липсата на лични отношения е още един повод за хумор на сцената.

Новото издание на „Пееш или лъжеш“ обещава да бъде по-вълнуващо от всякога, като освен Мария и Рачков, в екипа ще влязат и Иван и Андрей – добре познати на зрителите със своите провокативни комедийни моменти.

„Зрителите вероятно смятат, че са видели всичко от тях, но дори не подозират за размера на тяхното комедийно явление. В комбинация с Рачков това роди нещо ново и невероятно забавно“, сподели водещата.

Мария разкри и някои интересни подробности за първия епизод на шоуто, в който гост звезда ще бъде Веселин Маринов. Той самият се връща на сцената на „Пееш или лъжеш“ с известно притеснение, след като преди осем години направи грешен избор, избирайки непееща участничка. „Травмата при него не е зараснала и затова сега подходи плахо. Дали ще успеем да му помогнем да преодолее страховете си, зрителите ще видят на 22 септември“, коментира Игнатова.

Свързани новини