search icon

Интимно

Девственият Мимо-Гарсия очаква любовта на "Островът на 100-те гривни"

Мимо-Гарсия

Девствен гей, който работи като съдебен заседател, влезе в битката за 300 бона в хитовото риалити „Островът на 100-те гривни“, което стартира с висок адреналин на Филипините.

Повечето мъже в шоуто са атлетични и самоуверени, а сред тях, като странна птица, пърха 26-годишният съдебен заседател от Софийския районен съд Мимо-Гарсия Груев. При старта на „Островът на 100-те гривни“ той обави, че е девствен гей, който все още очаква любовта на живота си и първия секс. Не само сексуалния му живот, но и името му е необичайно, установи Hotnews.bg.

„Роден съм като Димитър, но за всички винаги съм бил Мимо“, допълни той.

Към странното име той добавил това на любимия писател на баба му - Габриел Гарсия Маркес. След битка с институциите, съдът накрая офиално му разрешил да ги ползва и двете. Както повеляват правилата на играта на старта всеки от участниците сложи на ръката си по 3 гривни, всяка на стойност 3 000 лева. В напрегнатия ход на състезанието участниците ще се борят да спечелят колкото могат повече гривни. Дали на „Островът на 100-те гривни“ ще оцелеят най-силните, най-умните или най-странните играчи?

„На това място не е достатъчно само да имаш мускули и да гледаш страшно, то ще извади най-доброто и най-лошото от всеки“, каза водещата Диляна Попова, която се появи на екрана с екзотичен грим и стайлинг в тон с джунглата наоколо, видя само Hotnews.bg.

Свързани новини