search icon

Съдби

Прокоба? И новата панелистка на Гала с развод, също като колегите си

Екипът на "На кафе"

Преди дни започна новият сезон на „На кафе“.

На старта на шоуто Гала представи новото попълнение в екипа – 32-годишната инфлуенсърка и кулинарен талант Лора Капустина, както Hotnews.bg. Красивата брюнетка, позната като финалист „Мастършеф“, е родом от Варна, по-точно от квартал „Аксаково“. Макар че част от живота ѝ е преминал в Добрич, в момента Лора е намерила своя нов дом в София.

Животът ѝ в столицата е изпълнен с нови възможности и предизвикателства, а най-голямото ѝ щастие в момента е малък пудел, с който прекарва голяма част от времето си. Красавицата се е вкопчила в животното след развода си с Иван, с когото вдигнаха сватба преди две години, когато и двамата имаха юбилей и навършиха 30 лазарника.В началото на тази година обаче всички снимки на двойката изчезнаха от социалните мрежи. Така последователите й заподозряха, че се е развела.

Самата Лора не иска да говори по темата и крие разпада на брака си. Капустина не е словоохотлива за личния си живот. Още по време на щастливия си личен живот не й допадаше да я питат за Иван и за деца. Капустина е поредното попълнение при Гала с развод. Още при първата си поява в студиото като панелист Георги Блажев призна, че се е развел с жена си, от която има син Боян. Днес той е щастлив с ученичката на Стефан Данаилов Ива, която също му роди дете.

За разлика от него Юлиан Константинов се раздели с жена си, без да бие тъпана. От нея той има двама сина. Много мастило се изписа за раздялата на актьора Дарин Ангелов с красивата Антония, която го дари с дъщеря. Тя отдавна живее с богаташ с криминално минало, заради когото заряза по-бедния панелист. Гала също е разведена с бащата на дъщеря си Мари Константин Будинов, така че новото попълнение Лора не е никакво изключение сред ководещите.

Свързани новини