search icon

Top stories

Радина Кърджилова щурмува Париж с новия си

Радина Кърджилова в изящна бяла рокля.

Чаровната Радина Кърджилова показа новия си начин на живот след раздялата с Даян Донков.

Тези дни бившият модел показа в социалната мрежа, че се радва на романтична почивка в Париж. Актрисата е с колегата си от Народния театър Пламен Димов, с когото изживяват бурна любовна връзка. Кърджилова изчака първия учебен ден да мине и веднага хукна на воаяж.

Приближени до Радина твърдят, че откакто е с Димов тя се чувства истински щастлива и не обръщала внимание на злобните изблици на бившия си, който на няколко пъти се опита да я захапе след окончателната им раздяла. „Радина е красива, но с красотата се свиква“, посече я наскоро в интервю Донков. Малко по-късно в пост в Инстаграм Кърджилова заяви, че няма намерени да отвръща на жлъчните му коментари.

От изявите на Радина в Инстаграм става ясно, че пътуването й в Париж е било и по-работа, но това не й е попречило да вземе със себе си и своя актуален любим. "Благодаря ви за невероятната вечер! Париж през нощта…любящ, нежен, бляскав, романтичен..точно както го обичам..", написа красавицата и показа красиво аранжирана маса от вечеря, която е била по повод представяне на нов аромат от популярната френска марка Chloe. За ивента Кърджилова е в красива бяла рокля, а заради късата и прическа прави препратка към Мерилин Монро.